Nieuwe naam nieuwe stijl

We zijn weer terug van weggeweest! Wat een mooie reis door Europa hebben we gemaakt. We hebben mooie inzichten gekregen, mooie mensen ontmoet en we weten wat we willen voor de toekomst. Dat heeft mij geïnspireerd om self O’clock te beginnen. Super trots ben ik op de naam, website en het aanbod.

We hebben ontdekt dat het reizende leven ons zoveel moois brengt. Daarom willen we ons leven en vooral ons werkende leven zo inrichten dat we niet afhankelijk zijn van een plek. Dus dat we onze werkzaamheden overal kunnen doen: thuis of onderweg. 

Dat heeft mij geïnspireerd om een online yogaschool te starten: self O’clock. Ik ga onder deze naam online yogalessen aanbieden. Naast de bekende zaterdagochtend les, komt er vanaf april een avondles en een vroege ochtendles bij. De avondles heeft de nadruk op rust en wordt afgesloten met een lange Yoga Nidra meditatie. Na de les kun je zo je bed inrollen. Je kunt de les zelfs vanuit je bed doen. De vroege ochtendles is activerend en ook die zou je vanuit je bed kunnen volgen. 

Ik begin met deze drie lessen, en breidt uit bij meer vraag (wie weet ook met meer docenten).

Online yogalessen zijn een mooie aanvulling op de ‘fysieke’ yogascholen. Het is zo fijn om ‘s avonds niet je huis meer uit te hoeven, en ‘s ochtends wakker te worden met een fijne yogales. Je doet het samen en in vertrouwde omgeving. Je kunt er zelfs je partner bij betrekken.

Kijk gerust rond op de site en wie weet zie ik je snel bij een online yogales!