Meedoen

Hoe werkt het?

Wil je beginnen met online yogalessen of online mediteren? Bij self O’clock volg je yoga- en meditatielessen geschikt voor beginners en gevorderden. Lees hier meer over onze prijzen, het rooster, de lessen en hoe je je aanmeldt.


Zo werkt het

Ben je nieuwsgierig naar self O’clock? Je bent van harte uitgenodigd voor een gratis proefles. Die boek je door een email te sturen naar info@selfoclock.net. Je ontvangt een kwartier voor aanvang van de les een Zoom-link die toegang geeft tot de les.

Lid worden? Dat kan door het abonnement te kiezen die bij je past en vervolgens te klikken op de knop ‘Meedoen ‘ (verder onderaan deze pagina).

Als abonnee krijg je niet alleen toegang tot de wekelijkse online lessen. Je krijgt daarbij toegang tot het ‘self O’clock Yoga Channel’ waar je de lessen kunt terugkijken en onbeperkt herhalen.

Opzeggen
Je ontvant maandelijks een factuur en betaalverzoek. Besluit je geen lid te blijven? Stuur dan voor het ingaan van de volgende betalingsperiode een email naar info@selfoclock.net met ‘opzeggen’ in het onderwerp.

Abonnement

Once A Week:   € 27,- per maand
 T̶w̶i̶c̶e̶ ̶A̶ ̶W̶e̶e̶k̶:̶ ̶ ̶€̶ ̶3̶7̶,̶-̶ ̶p̶e̶r̶ ̶m̶a̶a̶n̶d̶
U̶n̶l̶i̶m̶i̶t̶e̶d̶:̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶ ̶€̶ ̶4̶7̶,̶-̶ ̶p̶e̶r̶ ̶m̶a̶a̶n̶d̶

Omdat we middenin een emigratie zitten, bieden we momenteel alleen een Once A Week abonnement aan voor de Mindful Hatha les op zaterdagochtend. Eenmaal gesetteld in Zweden breiden we het rooster en de abonnementen weer uit.

Je betaalt pas vanaf de tweede week zodat je de eerste week gratis meedoet. De maandelijkse betaling vindt plaats via een factuur en betaalverzoek. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Als abonnee ontvang je een kwartier voor de les een Zoom-link in je mailbox. Daarbij krijg je toegang tot het ‘self O’clock Yoga Channel’ waarbij je de online lessen kunt terugkijken. Ideaal als je bijvoorbeeld elke ochtend wilt wakker worden met een les Good Morning Yoga, of vaker de dag wilt afsluiten met Goodnight Yoga.

Losse les
Wil je meedoen met een losse les? Mail dan naar info@selfoclock.net of stuur een bericht naar 0610075874. Een losse les kost € 10,-.

Rooster

calender, icon, day-2579300.jpg

 ̶G̶o̶o̶d̶ ̶M̶o̶r̶n̶i̶n̶g̶ ̶Y̶o̶g̶a̶
̶M̶a̶a̶n̶d̶a̶g̶ ̶6̶:̶4̶5̶ ̶-̶ ̶7̶:̶3̶0̶

 ̶G̶o̶o̶d̶n̶i̶g̶h̶t̶ ̶Y̶o̶g̶a̶
̶W̶o̶e̶n̶s̶d̶a̶g̶ ̶2̶0̶:̶3̶0̶ ̶-̶ ̶2̶1̶:̶3̶0̶

Mindful Hatha
Zaterdag 9:30 – 10:30

     

Abonnementen

LET OP: Omdat we momenteel middenin een emigratieproces zitten, kun je alleen een Once A Week abonnement nemen voor de Mindful Hatha les op zaterdagochtend. De doordeweekse lessen verdwijnen tijdelijk van het rooster en daarmee ook de Twice A Week en Unlimited abonnementen. Na de zomer, als we eenmaal gesetteld zijn in Zweden, pakken we de draad weer op. Wil je weten hoe we ervoor staan? Neem dan contact op via info@selfoclock.net.

Once, Twice, Unlimited

Once A Week

27 euro per maand

Kies de les die bij je past en ontvang 1 keer per week een uitnodiging voor de online les.  Als abonnee krijg je toegang tot het ‘self O’clock Yoga Channel’ waarbij je de lessen kunt terugkijken. Dit geeft je de mogelijkheid om vaker dan 1x per week een yogales van self O’clock te doen.

 • Gratis proefles
 • 1x per week live yoga
 • Toegang ‘self O’clock Yoga Channel’
 • Maandelijks opzegbaar

T̶w̶i̶c̶e̶ ̶̶̶a̶̶̶ ̶̶̶W̶̶̶e̶̶̶e̶̶̶k̶̶̶

3̶7̶ ̶e̶u̶r̶o̶ ̶p̶e̶r̶ ̶m̶a̶a̶n̶d̶​̶

Met dit abonnement ontvang je 2 keer per week een Zoom-link naar een self O’clock yogales. Ideaal als je van variatie houdt. Je krijgt toegang tot het ‘self O’clock Yoga Channel’ zodat je ook vaker dan 2 keer per week een les kunt doen. Doe je mee met een gratis proefles?

 • Gratis proefles
 • 2x per week live yoga
 • Toegang ‘self O’clock Yoga Channel’
 • Maandelijks opzegbaar

U̶n̶l̶i̶m̶i̶t̶e̶d̶

4̶7̶ ̶e̶u̶r̶o̶ ̶p̶e̶r̶ ̶m̶a̶a̶n̶d̶

Ben je super gemotiveerd of kun je niet kiezen? Een Unlimited abonnement geeft je toegang tot alle 3 de self O’clock live lessen.

 

 • Gratis proefles
 • 3x per week live yoga
 • Toegang ‘self O’clock Yoga Channel’
 • Maandelijks opzegbaar

divider-free-img.png

Meedoen

Mindful Hatha

Deze les op zaterdagochtend is een fijne mix van asana’s (fysieke houdingen), ademhalingsoefeningen en meditaties. De asana’s bestaan uit balans-, stretch- en krachtoefeningen. De houdingen kunnen uitdagend zijn maar je krijgt altijd alternatieve opties zodat je ook als beginner goed uit de voeten kunt. De les is dus geschikt voor iedereen!
Ook wat betreft de meditaties hoef je geen kenner te zijn. Het gaat vooral om het ontwikkelen van een vriendelijke en observerende houding. Deze les is goed voor lichaam en geest.
Wil je je lichaam en geest vaker dan één keer per week uitdagen? Als abonnee kan dat! Via het ‘self O’clock Yoga Channel’ kun je de lessen eindeloos herhalen.


Meedoen