self O’clock

laatste nieuws


Subscribe to Updates

divider-free-img.png

Online Yogalessen

self O’clock biedt verschillende online yogalessen aan op diverse momenten in de week. Lees er hieronder meer over. Bij ‘Meedoen‘ lees je meer over de abonnementen en prijzen. Lees hieronder meer over de lessen.

Good Morning Yoga

LET OP: ivm onze emigratie naar Zweden komt deze les (tijdelijk) te vervallen vanaf 7 juli 2022.
Een lekker begin van de week: Good Morning Yoga. Je hoeft bij aanvang, om 6:45 uur, niet klaar te zitten. Je kunt rustig vanuit je bed beginnen. De les volg je vanaf je telefoon; groot beeld is niet nodig. Het grootste gedeelte van de les heb je de ogen toch dicht. Deze les maakt je op een fijne manier wakker. Rustig en ontspannen met mindful meditaties, *Yoga Nidra en activerende houdingen om de slaperigheid uit je systeem te krijgen. Wil je elke ochtend op deze manier wakker worden? Als abonnee kan dat! Via het ‘self O’clock Yoga Channel’ herhaal je de lessen eindeloos. Ervaring in Yoga of meditatie is niet nodig. Deze les is geschikt voor iedereen.


Meedoen

Goodnight Yoga

LET OP: ivm onze emigratie naar Zweden komt deze les (tijdelijk) te vervallen vanaf 7 juli 2022.
Goodnight Yoga is een mooie voorbereiding op de nacht. Het helpt je om de spanning van de dag los te laten en daarmee ‘s nachts in een diepere slaap te komen. De hele les kun je desgewenst vanuit je bed doen. De les volg je vanaf je telefoon; groot beeld is immers niet nodig. Het grootste gedeelte van de les heb je de ogen toch dicht. Na de eindmeditatie met *Yoga Nidra zet je je telefoon uit of op stil en slaap je heerlijk in.
Zou je elke avond op deze manier in slaap willen vallen? Als abonnee kan dat! Via het ‘self O’clock Yoga Channel’ herhaal je de lessen eindeloos.
Ervaring in Yoga of meditatie is niet nodig voor Goodnight Yoga. Deze les is geschikt voor iedereen.


Meedoen

Mindful Hatha

Deze les op zaterdagochtend is een fijne mix van fysieke houdingen, ademhalingsoefeningen en meditaties. De asana’s of houdingen bestaan uit balans-, stretch- en krachtoefeningen. De houdingen kunnen uitdagend zijn maar je krijgt altijd alternatieve opties zodat je ook als beginner goed uit de voeten kunt. De les is dus geschikt voor iedereen.
Ook wat betreft de meditaties hoef je geen kenner te zijn. Het gaat vooral om het ontwikkelen van een vriendelijke en observerende houding.
Wil je je lichaam en geest vaker dan één keer per week uitdagen? Via het ‘self O’clock Yoga Channel’ kun je de lessen eindeloos herhalen.


Meedoen

*Yoga Nidra

Een belangrijk onderdeel van Good Morning Yoga en Goodnight Yoga is Yoga Nidra. Deze vorm van yoga helpt je bij stress, slapeloosheid of bij andere stress gerelateerde klachten.
Yoga Nidra betekent letterlijk ‘yogic sleep’, of ‘slaap yoga’. Anders dan de vertaling doet vermoeden, lig je tijdens de Yoga Nidra-meditatie niet te slapen. Het is een eeuwenoude techniek die je in een diepe en bewuste ontspanning brengt. Niet alleen het lichaam ontspant maar ook de zintuigen, het denken en de mind. Het ruimt ‘oude rommel’ op uit het onderbewuste. Daarbij krijgt het lichaam ruimte om te helen. Door die diepe ontspanning worden namelijk op celniveau toxische stoffen afgedreven.
Yoga Nidra is geschikt voor iedereen en met name ook voor mensen die veel stress ervaren of vaak gespannen zijn. Ben je een slechte slaper of heb je moeite met loslaten? Doe dan eens een proefles mee. Het geeft je een diep vredig gevoel en brengt je in connectie met jezelf.
Eén uur Yoga Nidra staat gelijk aan vier uur slaap

divider-free-img.png

self O’clock

Online yogalessen en meditaties die je volgt vanaf je eigen yogamatje, je bank of vanuit je bed. Samen online, comfortabel en laagdrempelig.

Numbers Speak

0
+
Years of Experience

De jaren vliegen voorbij. In 2013 ben ik begonnen met het geven van yogales.

0
+
Happy yogi’s

Door de jaren heen heb ik zoveel blije mensen in de (online) les gehad. Ik heb ze niet geteld maar ga er met plezier mee door.

0
Programs & Training’s

Nooit uitgeleerd. Van Raja, Hatha, Yin, Mindfulness tot Nidra. De volgende opleiding ligt alweer op de plank.

Waarom online Yoga?

Wil je ‘s avonds de deur niet meer uit of heb je te weinig discipline om zelfstandig aan de slag te gaan? Met self O’clock doe je de lessen samen en online. In de ochtend ontspannen vanuit je bed en ‘s avonds rol je na of tijdens de les zo je heerlijke bedje in. Ook een actieve les staat op het rooster. De lessen van self O’clock vormen een fijne mix van ontspanning, actief, yoga, meditatie en mindfulness. Kies voor gemak en saamhorigheid!