We gaan naar Zweden

Het hoge woord is eruit! Wij gaan emigreren naar Zweden… Vorig jaar, tijdens onze reis, waren we wéér in Zweden met het gevoel: hier horen we thuis. En het mooie was: de kinderen voelden hetzelfde. Dus besloten we als gezin de stap te zetten.

Hoewel we er allemaal achter staan, moesten we elkaar soms weer even ervan overtuigen. Want wat laten we een hoop achter! Ouders, opa’s en oma’s, vrienden en Wijk aan Zee. Terwijl ik dit typ, word ik al week…

Nog 6 weken en we vertrekken met de camper naar dat prachtige land, op zoek naar een huis. Deze weken staan in het teken van afscheid en loslaten… Daarna beginnen we aan een rete spannend avontuur.

 

Wat betekent dit voor self O’clock?

Tijdens de reis hebben we ontdekt dat online yogales geven te doen is, maar soms een uitdaging. Is de laptop voldoende opgeladen? Hebben we goede wifi of 4G? Is er een rustige plek te vinden? Wat doet het weer? Om de reis naar Zweden en onze zoektocht naar een huis niet al te stressvol te laten zijn, hebben we besloten om in de zomermaanden alleen door te gaan met de les Mindful Hatha op zaterdagochtend. Daarmee vervallen de lessen Good Morning Yoga op maandagochtend en Goodnight Yoga op woensdagavond. Deze lessen gaan vanaf 7 juli van het rooster en de verwachting is dat ze weer terugkeren als we gesetteld zijn in Zweden. 

We nemen de komende weken contact op met alle abonnees om per situatie te bekijken wat handig is.